Global Executive Team

EZ KELL NEKEM!

PROGRAM

TANÁCSADÓI

VEZÉRIGAZGATÓI

a vezérigazgatók szolgálatában

Többet akarok tudni!

CÉLUNK,

hogy a gyakorlatban azonnal használható támogatást biztosítsunk a programban résztvevő vezérigazgatónak. Mindezt olyan globális szakértői csapat közreműködésével tesszük, akik maguk is minimum 10+ éves felsővezetői/csúcsvezetői tapasztalattal rendelkeznek, amelyből több évet nemzetközi vállalatok globális vagy regionális felelősséggel bíró pozícióiban töltöttek el.

BESZÉLJÜNK!

Az alábbi helyezetekben kifejezetten javasoljuk programunkat:

vezérigazgatóként megélt kritikus döntési helyzetben

amikor nincs olyan személy a szervezeten belül, akihez egy aktuális témában fordulni lehet

második vélemény- vagy külső, független, komoly (témafüggetlen) üzleti tudás igényének felmerülése esetében

globális szervezetekben tapasztalatot szerzett vezetők tudására van szükség

folyamatosan elérhető, biztonságos támogatásra van szükség

egyszerre több funkcionális területen is támogatásra van szükség

speciális témákban tudás átadásra van szükség

ERRE VAN SZÜKSÉGEM!

Vadas-Földvári Anett

Union Board Tag

Rólunk mondták

Mi azért választottuk a 3rdGEN-t, mert ott olyan, nagy tapasztalatú vezetők dolgoznak, akik tudásuk átadásával hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy mi is minél hamarabb alkalmazkodjunk a jelen gazdasági helyzetben zajló extrém változásokhoz.

A program módszertana

A vezérigazgató vagy C-szintű vezető szakmai és vezetői támogatása a program folyamán.

Lehetőséget biztosítunk nem csak egy GET csapattag, hanem akár 3-4 GET Tanácsadó együttes és egyidejű igénybevételére is.

Minimálisan 6 hónapon keresztül, havonta 2 alkalommal, alkalmanként 2 óra időtartamban személyes találkozó a GET csapat kiválasztott tagjával (a választás lehetősége mindig a megbízóé).

KEZDJÜNK BELE!

A 3rdGEN Vezérigazgatói tanácsadó

program számokban

A programban közreműködő

executive tanácsadók:

10+ fő

ami hosszabbítható.

A program időtartama

6 hónap

EGYEZTESSÜNK A RÉSZLETEKRŐL!

Ismerd meg a programban résztvevő tanácsadókat:

Global Executive

Team

Cégvezetés / Pénzügy

Knezevics Viktor

ex-bp Magyarország Head of Country

22+ év munkatapasztalattal a háta mögött, megfordult horvát és magyarországi nemzetközi cégeknél. Kezdetben kontrolling területeken dolgozott. Autóipari, építőipari és FMCG tapasztalatokat is szerzett. Tíz éve csatlakozott a bp üzleti szolgáltató központjához (GBS), ahol folyamatos előrelépés után, a bp ország igazgatója is volt, amely mellett operatívan a szegedi központot is vezette.

Cégvezetés / Sales

Tora Péter

Kwizda - Marketing Manager

ex-Bayer Crop Science Country Manager

ex-Főkert Zrt. Deputy CEO

Péter 3 évtized alatt 3 nagy nemzetközi cégnél dolgozott 4 országban. A francia, brit és német nagy vegyipari konszerneknél, területi képviselői munka és marketing vezetői feladatok után 13 évig értékesítési vezetőként dolgozott Magyarországon. Több akvizíció levezénylésében is részt vett. Komoly változásmenedzsment és stratégiaalkotási tapasztalattal rendelkezik. 2010-től a Bayer észak-afrikai vezetőjeként dolgozott. Tanácsadói tapasztalatával több országban is vezetett tréningeket. Multis élete utolsó 3 évében a Bayer magyarországi mezőgazdasági üzletágát vezette, 2019 tavaszáig, mely után a Főkert Zrt. vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, ahol szervezetfejlesztéssel, stratégiaalkotással és belső mentorálással is foglalkozott. Jelenleg a Kwizda Agro Hungary-nél dolgozik 2022 eleje óta.

Stratégia / Cégvezetés

Vojtek Endre

3rdGEN Zrt. IG. tag

Díjbeszedő Holding Kft. - CEO

ex-Deloitte igazgató / Director

Elsősorban pénzügyi és management területen dolgozott az elmúlt bő 20 évben, amiből több mint egy évtizedet tanácsadóként töltött főként nagyvállatoknál (pl. EY, K&H Lízingcsoport, E.On, Deloitte, MVM). Elsőszámú vezetőként dolgozott az Assessment Systemsnél, a DBH Group-nál és a Deloitte-nál. Endre 20 éves szakmai karrierjének a felét nagyvállalati-, másik felét KKV-környezetben töltötte, összességében több mint 10 évet felsővezetőként. Részt vett több vállalkozás létrehozásában, sikeres nemzetközi piacra vitelében. Az elmúlt években elsősorban management tanácsadóként, mentorként, interim vezetőként dolgozik.

Gyártás/ projektmenedzsment

Móró István

ex-Procter & Gamble – Manufacturing Capability & Operation Excellence Director Feminine Care Europe

István több mint 21 év tapasztalatot szerzett a Procter & Gamble vállalatnál gyártási vonalon. Az utóbbi években regionális manufacturing vezetőként dolgozik. HR vezetőként is dolgozott ugyanitt. Nagy tapasztalattal rendelkezik FMCG és Lean, valamint gyártási és minőségbiztosítási területeken.

HR / Szervezetfejlesztés

Faragó László

ex-IRON Mountain VP HR Northern and EasternEurope, Middle East, India

ex-VISA VP HR Central & Eastern Europe, Middle East & Africa

ex-Nokia Siemens Networks Head of HR, Middle East and Africa

Global HR Executive, olyan nemzetközi vállalatok első számú regionális (Európa, Közép Kelet, Afrika, India, Oroszország és Közép Ázsia) vezetőjeként dolgozott, mint az Iron Mountain, a VISA, Nokia Siemens Networks és Nokia. Munkája során éveket töltött Olaszországban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Egyik erőssége, hogyan legyen a HR valódi partnere az üzletnek, része a stratégiának. Igazi Business Leader, aki a HR-t olyan üzleti területté fejlesztette, amely ezeknél a cégeknél kinőtt a támogató funkcióból és jelentősen hozzájárult azok transzformációjához és üzleti sikereihez.

Menedzsment / Logisztika

Csépán István

UTC Overseas - Regional Director, EMEA

Jelenleg az UTC Overseas Ltd-nél (amerikai logisztikai cég) az EMEA régió igazgatója. 7 ország 60 szakembere tartozik alá, mintegy 5 millárd forintos árbevételért felel. Korábban a GE Energy-nél is dolgozott vezetőként, komoly logisztikai tapasztalatokkal rendelkezik.

Sales / Stratégia

Lendvay Balázs

Delivery Hero/Netpincér/foodpanda ker. vezérigazgató

ex-British American Tobacco General Manager, Bulgaria

Az elmúlt 15-20 évben Európa különböző nemzeti és regionális piacain dolgozott. A British American Tobacco színeiben 10 országban a CEO-kkal, CCO-kkal és CMO-kal együttműködve Route to Market Managerként dolgozott. 2016-ban a "2020 Digital Transformation Programme" egyik vezetője volt Londonban, így felelve az egész vállalat kereskedelmi digitális transzformációjáért. Majd 2017 és 2019 között CEO-ként 900 emberért, több mint 500 millió euró árbevételért felelt Bulgária legnagyobb disztribútoránál. 2020 májusában lett a berlini székhelyű, ételkiszállítással foglalkozó Delivery Hero magyarországi (foodpanda) kereskedelmi vezérigazgatója.

Cégvezetés / Energetika

Baráth Attila

ex-MOL Head of Group Investment Process Development

ex-Head of Group Preparation and Planning

Tapasztalt vezető, aki több mint 15 évet töltött el a MOL csoportnál Magyarországon, illetve külföldi leányvállalatánál is, helyi és csoport funkciókban. Kiváló vezetői és menedzsment készségei alakultak ki a különböző üzleti területeken és pozíciókban eltöltött idő alatt. Képes különböző csapatok irányítására a mérnököktől a közgazdászokig, illetve a középvezetőktől a felsővezetőkig. Stratégiaközpontú vezető, aki képes kiváló, jó minőségben működő szervezetek kialakítására és vezetésére.

Stratégia / Digitalizáció

Sándor P. Béla

ex CISCO GLOBAL Director/GM Vertical Cloud Solutions

Digitális üzleti transzformáció tanácsadó és tréner, aki digitális üzleti stratégia, termék/szolgáltatás fejlesztés, munkaerő transzformáció és digitalizálás témákban hozzájárul ügyfelei üzleti sikeréhez. Béla hosszú évekig felső menedzsment pozíciókat töltött be nagy multinacionális cégeknél Amerikában és Európában. Több globális, üzleti egységet létrehozott a Cisco Systemsnél. Tanácsadói ügyfelei közé számít néhány olyan nagyvállalatot, mint például a Cisco, Bertelsmann és Toys „R” Us és olyan telekom szolgáltatókat, mint a Verizon, Telkom South Africa és Deutsche Telekom.

ADD MEG ADATAIDAT,

hogy egy személyes találkozó keretében megbeszéljük a részleteket és lehetőségeket.

Vég Ottó

Alapító, az Igazgatóság Elnöke,

3rdGEN Zrt.

Kövess minket itt is:

EGYEZTESSÜNK A RÉSZLETEKRŐL!