Ismerj meg minket!

Tanácsadói Csapat

A XXI. század vezetői kihívásaira hangolva

A 3rdGEN Zrt. Magyarország első és egyetlen harmadik generációs vállalati tanácsadó cége. Tanácsadói Csapatunk tagjai kizárólag komoly tapasztalattal rendelkező csúcsvezetők, felsővezetők, olyan tapasztalt szakemberek, akik nagy szervezeteket irányítottak és legalább 10-15 éves CXX vezetői tapasztalattal rendelkeznek, sokan közülük nemzetközi területen. Hiszünk abban, hogy ezen vezetők tudása és tapasztalata felbecsülhetetlen érték. Hiszünk abban is, hogy a KKV-knak és cégvezetőiknek, valamint a multinacionális cégek-, illetve nagyvállalatok közép- és felsővezetőinek is szüksége van erre a tudásra ahhoz, hogy a mai modern gazdasági- és vállalati környezet kihívásaira hatékony válaszokat tudjanak adni.

Küldetésünk,

hogy ezt - az egyébként szinte elérhetetlen - tudást elérhetővé tegyük minden vezető, illetve minden vállalat számára, és ezzel értéket teremtsünk.

Igazgatósági Tagjaink

Vég Ottó

3rdGEN Zrt. IG. Elnök

ex-Adecco CEO

ex-Manpower CEO

ex-Nestlé felsővezető

3rdGEN Zrt. Vezérigazgató

ex-Vodafone igazgató

ex-FlexLink CEO

Multinacionális cégek felsővezetőjeként, később elsőszámú vezetőjeként szerzett 25 évnyi tapasztalatot, előbb FMCG majd HR szolgáltatások területén, mielőtt alapító társaival együtt elindította a 3rdGEN Zrt. működését. Cégvezetés, szolgáltatás értékesítés, vállalati stratégia alkotás területén kiemelkedő tudással, tapasztalattal rendelkező vezető. Legnagyobb eredményének tartja, hogy felsővezetőként munkatársai közül, olyan vezetőket tudott kinevelni, mentorálni, akik ma sikeres cégvezetőként, felsővezetőként dolgoznak.

Multi cégek felsővezetőjeként, értékesítési és marketing szervezetekben épített fel sikeres csapatokat – növekvő bevételek, profitabilitás és ügyfélelégedettség mellett. Az elmúlt években egy svéd gyártó cég leányvállalatát vezette, megtapasztalva a KKV-k kihívásait. Lakossági és B2B területen is otthonosan mozog. Elkötelezett az értékteremtés mellett, hogy szolgáltatásunk elégedett és kiváló teljesítményt nyújtó egyéniségeket/ csapatokat/ vállalatokat építsen.

Csepregi Ottó

Cégvezetés / Stratégia

Cégvezetés / Gyártás

Közgazdász, stratégiai tanácsadással, vállalatfelvásárlással, és cégértékeléssel foglalkozó tőkepiaci szakember. Hisz abban, hogy jelentős tudást hordoznak magukban nagyvállalatainak vezetői, és ezt képesek a KKV-k üzleti eredményességének és vezetési kultúrájának fejlesztésére, a tanácsadási szakma megreformálására és végső soron a nemzetgazdaság javára fordítani.

3rdGEN Zrt. IG. tag

MPS Cleaning Ltd tulajdonos, ügyvezető ig.

ex-MKB vezérigazgató-helyettes

Sándor Benedek

Pénzügy / M&A

Kik alkotják Tanácsadói Csapatunkat?

ex-Pick Szeged Zrt., Supply Chain Directorex-Penny Market Hungary, General Manager/ CFO

ex-Díjbeszedő Holding Kft. CEO, ig. tag

ex-Deloitte igazgató

Informatikai rendszerszervezői képesítés megszerzése után, német nyelvterületen történőmunkavégzés és tanulmányok megszerzése mellett 25 éve dolgozom felsővezetőként. A munkámatés szakmai tapasztalataimat meghatározta a 20 év kereskedelemben (Penny Market) eltöltött idő,ezalatt 16 évet ügyvezetőként, később CFO-ként dolgoztam, az informatikai és szervezetfejlesztési,logisztikai, humán erőforrás, pénzügy-számviteli, kontrolling és jogi területek felépítésével majdirányításával. A kereskedelemben eltöltött évek után, a PICK Szeged ellátási lánc igazgatójakéntdolgoztam 3 évig, majd az e-kereskedelem területén szereztem tapasztalatokat. Az elmúlt 20 évben aNémet-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara igazgatósági tagjaként aktívan részt vettem a kamaramunkájában, alelnökként a duális képzés és szakképzés felügyelete tartozott hozzám.

Elsősorban pénzügyi és management területen dolgozott az elmúlt bő 20 évben, amiből több mint egy évtizedet tanácsadóként töltött főként nagyvállatoknál (pl. EY, K&H Lízingcsoport, E.On, Deloitte, MVM). Elsőszámú vezetőként dolgozott az Assessment Systemsnél, a DBH Group-nál és a Deloitte-nál. Endre 20 éves szakmai karrierjének a felét nagyvállalati-, másik felét KKV-környezetben töltötte, összességében több mint 10 évet felsővezetőként. Részt vett több vállalkozás létrehozásában, sikeres nemzetközi piacra vitelében. Az elmúlt években elsősorban management tanácsadóként, mentorként, interim vezetőként dolgozik.

Kásler Péter

Vojtek Endre

Pénzügy / IT Digital

Stratégia / Cégvezetés

Global HR Executive, olyan nemzetközi vállalatok első számú regionális (Európa, Közép Kelet, Afrika, India, Oroszország és Közép Ázsia) vezetőjeként dolgozott, mint az Iron Mountain, a VISA, Nokia Siemens Networks és Nokia. Munkája során éveket töltött Olaszországban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Egyik erőssége, hogyan legyen a HR valódi partnere az üzletnek, része a stratégiának. Igazi Business Leader, aki a HR-t olyan üzleti területté fejlesztette, amely ezeknél a cégeknél kinőtt a támogató funkcióból és jelentősen hozzájárult azok transzformációjához és üzleti sikereihez.

ex-IRON Mountain VP HR Northern and EasternEurope, Middle East, India

ex-VISA VP HR Central & Eastern Europe, Middle East & Africa

ex-Nokia Siemens Networks Head of HR, Middle East and Africa

Faragó László

HR / Szervezetfejlesztés

Szegedi Közlekedési Kft. Vezérigazgató

ex-bp Magyarország Head of Country

22+ év munkatapasztalattal a háta mögött, megfordult horvát és magyarországi nemzetközi cégeknél. Kezdetben kontrolling területeken dolgozott. Autóipari, építőipari és FMCG tapasztalatokat is szerzett. Tíz éve csatlakozott a bp üzleti szolgáltató központjához (GBS), ahol folyamatos előrelépés után, a bp ország igazgatója is volt, amely mellett operatívan a szegedi központot is vezette.

Knezevics Viktor

Cégvezetés / Pénzügy

Szervezet és vezetésfejlesztési tanácsadó, tréner, HR tanácsadó. Több évtizedes nagyvállalati és nemzetközi gyakorlattal, tapasztalattal rendelkező szenior szakember. Vállalati vezetői tapasztalat főképp HR felsővezetői pozíciókban (IKEA, Synergon). Személyes hatékonyság és hatékony együttműködés fejlesztő, nyolc éve tanít a Metropolitan egyetemen kommunikációt és személyes hatékonyságot A Thomas International vezetés támogató eszközeivel több, mint 20 éve dolgozik.

Tulajdonos, Ügyvezető Contact Points Ltd.

ex-HR Igazgató Synergon System

ex-HR Igazgató IKEA Group

Babos Éva

Cégvezetés / HR

Cégvezetés / Pharma

CooperVision Senior EMEA PM & Commercial Lead

CooperVision - Country manager

Váradi Melinda

A világ egyik vezető kontaktlencse gyártó vállalatának, a CooperVision Kft-nek első számú hazai és szlovéniai regionális vezetője, a CEE leadership team tagja. Közgazdászként 18 éve multinacionális cégeknél dolgozik marketing&sales és cégvezetés területen. Vizionáriusként megszállottan keresi az innovatív megoldásokat, 2015-ben LIMESET néven saját start-up céget alapított. Munkahelyein (Unilever, Béres, Walmark, Merck, EGIS, CooperVision) mindig sikeresen változtatott a status quo-n. 2020-ban, Covid- 19 alatt is Európa legsikeresebb leányvállalata volt a magyar CooperVision.

Tora Péter

Agro Industry Executive Recruiter

ex-Bayer Crop Science Country Manager

ex-Főkert Zrt. Deputy CEO

ex-Yves Rocher Hungary Kft. Country Manager

Péter 3 évtized alatt 3 nagy nemzetközi cégnél dolgozott 4 országban. A francia, brit és német nagy vegyipari konszerneknél, területi képviselői munka és marketing vezetői feladatok után 13 évig értékesítési vezetőként dolgozott Magyarországon. Több akvizíció levezénylésében is részt vett. Komoly változásmenedzsment és stratégiaalkotási tapasztalattal rendelkezik. 2010-től a Bayer észak-afrikai vezetőjeként dolgozott. Tanácsadói tapasztalatával több országban is vezetett tréningeket. Multis élete utolsó 3 évében a Bayer magyarországi mezőgazdasági üzletágát vezette, 2019 tavaszáig, mely után a Főkert Zrt. vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, ahol szervezetfejlesztéssel, stratégiaalkotással és belső mentorálással is foglalkozott. Jelenleg a Kwizda Agro Hungary-nél dolgozik 2022 eleje óta.

A több mint két évtizedes üzleti szakmai és vezetői pályafutásom alatt egy francia szépségápolási márkát gyökereztettem meg és tettem népszerűvé Magyarországon. Felépítettem, fejlesztettem és működtettem a több mint harminc üzletből álló kiskereskedelmi márkabolt-hálózatot és a márka magyar webáruházát. Vállalatvezetői munkám mellett business coach végzettséget szereztem vezető magyar és francia coach iskolákban. Jelenleg coachként és üzleti tanácsadóként dolgozom, elsősorban a kereskedelmi szektorban és KKV területen.

Venczel Judit

Cégvezetés / Értékesítés

Cégvezetés / Retail

László 9 éven át volt a Vestfrost Zrt vezérigazgatója, ahol kereskedelmi és borhűtőket gyártanak. Irányított itt barna- és zöldmezős beruházásokat. Új raktári, logisztikai, vállalatirányítási és minőségügyi rendszereket vezetett be, szervezet átalakítást hajtott végre. Több alkalommal volt interim tanácsadó. 10 évet dolgozott az Electrolux jászberényi és nyíregyházi gyáraiban mint gyártásfejlesztő mérnök és gyárigazgató. Jellemzően a technológiai folyamatok kialakítása és beüzemelése volt a feladata – a mindennapos gyári feladatok koordinálása mellett.

Interim tanácsadó

ex-Vestfrost Zrt. CEO

ex-Carl Zeiss AG General manager

ex-Electrolux Plant manager

Gattyán László

Cégvezetés / Gyártás

Takács László

Schiller Autó Család Ügyvezető Igazgató

ex-Iron Mountain CFO

ex-General Manager,

UTC Overseas - Regional Director, EMEA

Felsővezető, aki komoly tapasztalattal rendelkezik országhatárokon és vállalati funkciókon átnyúló csapatok hatékony és eredményes vezetésében. Az Iron Mountain pénzügyi szervezeténél kezdte nagyvállalati pályafutását, ahol idővel egyre nagyobb felelősségi köröket kapott és végül már ő irányította a teljes közép-európai pénzügyi csapatot, majd ezt követően az Iron Mountain közép-európai régióért felelős alelnöke lett. Az Iron Mountain-t követően megalapította a saját tanácsadó vállalkozását. Felsővezetői munkája során számtalan üzleti és pénzügyi kihívással szembesült, melyek megoldása során mindig az optimális üzleti teljesítmény, a bevétel- és nyereségnövekedés elérésére törekedett.

Jelenleg az UTC Overseas Ltd-nél (amerikai logisztikai cég) az EMEA régió igazgatója. 7 ország 60 szakembere tartozik alá, mintegy 5 millárd forintos árbevételért felel. Korábban a GE Energy-nél is dolgozott vezetőként, komoly logisztikai tapasztalatokkal rendelkezik.

Csépán István

Cégvezetés / Pénzügy

Cégvezetés / Logisztika

Gáborra 26 éves korában bíztak először csapatot (Price Waterhouse), 29 évesen lett igazgató a bankszférában (ING Bank), és 50 éves koráig vezetőként/felső vezetőként dolgozott különböző iparágakban és cégtípusokban. Vezetett konzervgyárat (Békéscsabai Konzervgyár), volt vezérigazgató internetes média cégnél (Internetto Rt), dolgozott vezérhelyettesi szinten a bankszférában (K&H Bank), elnökölt követelésbehajtó céget (Kvantum KK), volt igazgatósági tag szolgáltató központban (Diageo SSC), és felső vezető telekommunikációs cégnél (Vodafone). Szegmens szerint dolgozott KKV-kban, nagymultikban, és állami vállalatnál is. Sokszor több vezetői pozíciót is vitt párhuzamosan, így hosszabb ideig tudott dolgozni egy-egy vállalatnál. Többször irányított nagy nemzetközi projekteket (például a Diageo 8 milliárd USD éves deviza-forgalmú globális treasury-jének felépítése nulláról Budapesten) és koordinált M&A tranzakciókat (például a KBC Bank Hungary és AbnAmro Bank Hungary cégegyesítése). 2016-ban kezdett fő állásban vállalati tanácsadással és vezetőfejlesztéssel foglalkozni. Elkötelezett híve a bevonó-felhatalmazó és a fejlesztői vezetői stílusnak, és hisz a tapasztalati tanácsadásban.

Ex-Diageo Treasury Director,

Ex-Vodafone Head of Finance Operations, Ex-ING COO

Wavrik Gábor

Cégvezetés/ Operations

Bercsi Gábor

SPIE - CEO

ex-MOL Head of Group Investment Process Development

ex-Head of Group Preparation and Planning

Maradványvagyon-hasznosító Zrt. Vezérigazgató

ex-Malév Ground Handling Ltd. CEO

Gábor a SPIE Hungaria Ltd. ügyvezető igazgatója. A vállalat a villamosenergia-ipar egyik meghatározó szereplője. Gábor korábban is energetikai cégeknél, Elmű-Émász Kft., Nabucco Hungary Kft., Gdf Suez Energia Holding Zrt. töltött be vezető pozíciókat. Erőssége a projektmenedzsment.

Tapasztalt vezető, aki több mint 15 évet töltött el a MOL csoportnál Magyarországon, illetve külföldi leányvállalatánál is, helyi és csoport funkciókban. Kiváló vezetői és menedzsment készségei alakultak ki a különböző üzleti területeken és pozíciókban eltöltött idő alatt. Képes különböző csapatok irányítására a mérnököktől a közgazdászokig, illetve a középvezetőktől a felsővezetőkig. Stratégiaközpontú vezető, aki képes kiváló, jó minőségben működő szervezetek kialakítására és vezetésére.

Lóránt ügyvezetőként irányította a Budapest Airport Handling Kft. eladását, majd az új tulajdonos, a Celebi nevű török cégnél társ -ügyvezetőként dolgozott tovább. 2007-ben tért vissza a Malév Ground Handling Zrt.-hez vezérigazgatónak, melyet 2013 áprilisig vezetett, miközben evvel párhuzamosan 2011-ben a Malév Zrt. vezetését is rábízták, egészen annak leállásáig. Ezt követően egy magán földi kiszolgáló kisvállalkozás létrehozásában vett részt, valamint a Minibud Kft., a Budapest Airport hivatalos buszos partnere megalapítása után, annak ügyvezetőjeként tevékenykedett.

Baráth Attila

Limburger Lóránt

Cégvezetés / Projektmenedzsment

Cégvezetés / Energetika

Cégvezetés / Logisztika

Csillag Péter

President of the Hungarian Business Angel Network, Angel Investorex

ex-Starschema Founder & CEO

Innovatív technológiai cégvezető, mentor és tanácsadó. Multinacionális IT tanácsadó cégeknél töltött évek után megalapította a Starschema Kft.-t, Magyarország legnagyobb adat-technológiákkal foglalkozó IT szolgáltató cégét, amelyet 12 évig vezetett. Irányítása alatt a cég 200 fő fölé nőtt, sikeresen vont be kockázati tőkét, irodát nyitott az USA-ban. Jelenleg a Starschema Board tagja, és több startup accelerator-nál tölt be mentori, tanácsadói szerepet.

Cégvezetés / Start up

27+ év multinacionális nagyvállalati tapasztalattal rendelkezik a szervezet építés, munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése, a kiváló csapatszellem és cégkultúra megvalósításában. Kezdetektől építette fel a méltán jó hírnevet szerzett HP IT Szolgáltatások és Szerviz divíziót és később vezető pozícióban tevékenykedett a HP Közép-Kelet Európa regionális szervezetében. Hitvallása, hogy minden ember a legjobbat akarja és képes kihozni magából, ha a feladatok összhangban vannak a képességeivel, magáénak érzi a célokat és értékeket, megfelelő visszajelzéseket kap a munkájáról.

ex-HP igazgató

ex-Hewlett-Packard Magyarország founder

Gönczi Sándor

Cégvezetés / Stratégia

LOGSZOLG Kft. Ügyvezető Igazgató

ex-Alois Steiner Kft. & Steiner-Autohof Kft. Managing Director

ex-HAVI Logistics Kft. Managing Director

Gépészmérnöki és ergonómiai szakmérnöki alapvégzettséggel, munkatudományok kutatásával és oktatásával kezdődött a szakmai pályafutása, de a rendszerváltozás első éveit követően a Procter&Gamble magyarországi elosztó központját vezette közel 2 évig. Ez a majdnem 30 évvel ezelőttilépés meghatározóvá vált, hiszen a P&G-t követően az Amstel (ma Heineken) logisztikai vezetőjeként, a Nestlé Purina PetCare Közép-Kelet európai ellátási lánc igazgatójaként és a Provimi Petfood európai ellátási lánc igazgatójaként folytatta.

2009-től mint vállalatvezető dolgozott a HAVI Logistics Kft-nél és az STI Hungary Kft-nél (ez utóbbit részmunkaidőben, párhuzamosan), majd az Alois Steiner Kft-nél. A közel 30 éves logisztikusi munkát koronázta meg a 2021-ben megszerzett közgazdasági PhD fokozat, melynél a disszertáció témája a partnerkapcsolatok és az ellátási lánc menedzsment hatékonyságának javítási lehetőségei és a vezető logisztikai szolgáltató koncepció volt. Munkájában és magánéletében is kiemelten fontosnak tartja az együttműködést, az emberi értékek felszínre hozását és a hatékonyság folyamatos növelését, amiben KAIZEN Coach képesítése is sokat segít.

Cégvezetés / Logisztika

Valentinyi Zoltán

Katona István

Innopay Zrt. Vezérigazgató-helyettes / CFO

ex - Celanese CEO

Karcher Hungary - Retail Sales Director

ex-SC Johnson National Field Sales Manager

A Celanese amerikai nagyvállalat magyarországi szolgáltató központjának (SSC) ügyvezető igazgatója. István 2010-től dolgozik a budapesti, 500 főt foglalkoztató központban. Korábban nemzetközi és magyar vállalatoknál (Energiagazdálkodási Zrt, Contitech, BMW, EY) szerzett tapasztalatot pénzügyi, számviteli, kontrolling és projekt menedzsment területen. Tapasztalt vezetőkiválasztásban és fejlesztésben (végzett coach). Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Elnökségének tagja, a United Way Magyarország Elnökségének tagja, a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) volt alelnöke.

Az elmúlt 20 évemet szakmai téren az FMCG sales területen a Coca-Cola nagyvállalati és az SC Johnson kisvállallati környezetben töltöttem. Munkahelyi tapasztalataimból és MBA tanulmányaimból üzleti szektorokat átfogó, naprakész nemzetközi menedzsment és vezetői tapasztalattal rendelkezem. Hiszek abban, hogy a sikerhez a folyamatos tanulás, a szinergiák és a változások iránti nyitottság, intenzív csapat-együttműködés révén vezet az út.Az erősségeim: Stratégiai partner kapcsolatok kialakítása, Árbevétel-nyereség növelés, Folyamat management, Vezetőképzés, mentoring.

Zsombók László

Cégvezetés / Pénzügy

Értékesítés /

Folyamat management

Attila, a több, mint 10 éves vezetői tapasztalatát az OTP Bank értékesítési és üzletfejlesztési területén szerezte. Széleskörű szakmai és vezetői tapasztalattal bír az értékesítés, az üzletfejlesztés, az értékesítési hálózatok felállítása és menedzselése, a folyamatok hatékonyságának javítása és az ügyfélkezelési folyamatok fejlesztése területén, illetve CRM és kampánymenedzsment témában. Számos stratégiai projekt megvalósítása mellett vezetőként részt vett az agilis transzformációban, majd agilis vezetőként is dolgozott a bevezetést követően. Jelenleg üzletfejlesztési tanácsadóként tevékenykedik: a banki projektek mellett, üzleti- és pénzügyi tervezésben és B2B értékesítésben is szerezett tapasztalatot.

ex-OTP Bank Director & Senior Chapter Leadex-Sport4Fun, Chief Business Officer

Nagy Attila

Értékesítés/ folyamatmenedzsment

Merkler Róbert

ex-Intersnack Magyarország Kft. - General Manager,

ex-Chio Hungary, Sales and Marketing Director

dm Drogerie Markt - Company Manager

Az elmúlt 30 évben az európai FMCG piac nemzeti és regionális piacain dolgozott. Elsősorbankülönböző értékesítési, marketing és generál menedzsment pozíciókban szerzetttapasztalatokat. Karrierje során felsővezetőként dolgozott az Unilevernél, aReckittBenckisernél és az Intersnack Csoportnál. Az évek során feladatai közé tartozotttöbbek között a különböző szervezetek fejlesztése, átalakítása, az ezekben dolgozótehetségek mentorálása is. Az értékesítés és a generál menedzsment mellet logisztikai ésgyárvezetési tapasztalattal is rendelkezik.

Végzettségemet illetően Kereskedelmi Szakoktató vagyok a budapesti Kereskedelmi ésVendéglátóipari főiskolán szereztem a diplomámat. Szakképzettségen kívül,tárgyalástechnikai és mediátor képzésen is részt vettem. Idestova 30 éve dolgozom akereskedelemben ebből 25 évet vezetőként ezen belül 14 évet felsővezetői pozícióbantöltöttem. Jelenlegi munkahelyemnél, a dm-nél 24 éve vagyok. Értékesítésen kezdtemterületi vezetőként, később beszerzésen szortiment menedzserként tevékenykedtem. Ezutánvettem át az expanziós osztály irányítását cégvezetőként, ahol 3 csoport (akvizíció,üzemeltetés és üzletberendezés) komplex irányítása a feladatom amellett, hogy regionálisértékesítési vezetői feladatokat is ellátok, illetve e mellett 6 éve ügyvezető igazgatóként istevékenykedem. Multinacionális vállalat lévén több nemzetközi stratégiai projektben vettemés veszek részt most is. Nagyon szeretek csapatban dolgozni, személyes interakciók által.Vezetőként az a hitvallásom, hogy a vezető legfőbb feladata, hogy támogassa amunkatársait, olyan körülményeket teremtve, hogy a vele együttműködők a lehetőlegjobban ki tudjanak bontakozni.

Görgey András

Cégvezetés / Értékesítés

Cégvezetés / Kereskedelem

Cégvezetés / Értékesítés

ex-Ericsson Mid-Central Europe & Hungary President

Éry Gábor

Több mint 30 évig dolgozott az Ericsson távközlési berendezéseket gyártó vállalatnál. Két alkalommal, legutóbb 9 évig vezette a 2000 fős magyarországi leányvállalatot és egyben a Közép-Európai Régió alelnöke is volt, P&L üzleti felelősséggel Magyarország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia területén. Korábban többször több évig dolgozott külföldön, az USAban, Stockholmban és Moszkvában, az utóbbiban az Ericsson Észak-Európa és Eurázsia Régió alelnökeként. Több mint 25 év tapasztalata van a B2B értékesítésben az infokommunikáció és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások területén, valamint a multinacionális nagyvállalati bonyolult mátrix szervezetek építésében és irányításában a hatékony működés érdekében. Az Ericsson Magyarország vezetőjeként sokat tett a kiváló cégkultúra és a helyi funkcionális egységek közötti együttműködés erősitésében. Hitvallása, hogy a cég akkor működik jól, ha mindenkinek megadjuk a munkakörének megfelelő döntési lehetőséget (empowerment) és a munkatársak magukénak érzik azt, világos célokkal és felelősséggel (accountability).

SZPH Kft. - Managing Director

ex-Zimbo Perbál Kft. Managing Director

Pénzügy / Menedzsment

Szakács Hedvig

Több, mint 25 évet dolgoztam multinacionális cégeknél (Tengelmann, Linde, Bell csoport) különböző vezetői (CEO,CFO) pozíciókban. Ennek köszönhetően tapasztalatot szereztem az élelmiszeripar területén Magyarországon, Németországban és Romániában is, valamint a gépipart és az IT szektort is megismertem a hazai és multi környezetben. Ezen idő alatt gyakorlatot szereztem többek között integrált rendszer bevezetésben, kontrolling és számviteli rendszerek kiépítésében, válságkezelésben, beruházási és akvizíciós projektek lebonyolításában valamint gyártó cégek irányításában. 8 éve elnökségi tagja, 5 éve alelnöke vagyok a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának. Szívesen osztom meg a megszerzett tudást és tapasztalatot a fiatalabb vezetőkkel, akikkel együtt dolgozni és a fejlődésüket figyelni is mindig nagy öröm számomra.

Beszerzés / Logisztika

ProcurCon Kft. tulajdonos - ügyvezető

ex-GE, ex-MOL, ex-Telenor Beszerzési vezető

Gábor Zsolt

Zsolt az elmúlt 30 évben 5 multinacionális cégnél (GE, MOL, Symbol, Telenor, Ericsson) 4 iparágban, 3 országban vezetett beszerzési szervezet átalakulásokat, folyamat fejlesztéseket, beleértve az SSC kialakítást és a nemzetközi integrációt is. A hazai Beszerzési Vezetők Klubjának alapító és azóta is vezetőségi tagja, az MLBKT elnökségi tagja. Az MLBKT és a Corvinus Egyetem által közösen elindított Beszerzési Menedzser posztgraduális képzés egyik elindítója és máig oktatója. Jelen munkahelyén beszerzés képzéssel, - outsourcinggal, - tanácsadással, - szervezetfejlesztéssel foglalkoznak.

Deutsche Telekom Vice President Supply Chain

ex-Magyar Telekom Director

ex-Aloca Global Manager

Cégvezetés / Supply Chain

Oláh Nóra

20+ év felsővezetői tapasztalatát olyan, az iparágaikban világvezető multinacionális cégeknél szerezte, mint az amerikai ALCOA Inc. és a német Deutsche Telekom AG. Jelentős sikereket ért el költséghatékonyság, valamint cashflow javítás területén, mind a gyártói (ALCOA), mind pedig a szolgáltató (Telekom) szférában. Kulcsfontosságú szerepe volt a Beszerzés stratégiai döntéshozó szervként történő pozicionálásában. Nyitott szemléletű stratéga, akinek szenvedélye a hatékonyság növelés, a vállalaton belüli és kívüli együttműködés javítása, E2E folyamat szemlélet és felelősség, win- win szituációk teremtése. Empatikus és inspiráló vezető. Több komplex szervezet átalakítási folyamatban is aktív szerepe, illetve azok kezdeményezője is volt. Agilis es mátrix szervezetekben is dolgozott.

MINNOBIZ Alapító és társtulajdonos

ex-RR Donnelley Regional EU HR manager

Mariann széleskörű szervezetfejlesztési és HR felsővezetői tapasztalattal rendelkezik, jellemzően nemzetközi gyártó nagyvállalatoknál, részben szolgáltatási területen. Több évig töltött be regionális HR vezetői pozíciót az RR Donnelley vállalatnál. Több mint 2 éve váltott tanácsadó pályára, szakterülete a KKV szektor komplex HR tevékenységének kialakítása, fejlesztése és mentoringja. Jelentős tapasztalatot szerzett zöldmezős beruházások indításában. Több HR és szervezetfejlesztési tevékenységgel tudja támogatni a vállalkozásokat.

Margl Mariann

HR / Szervezetfejlesztés

HR / Toborzás

Schall Krisztina

BrandCruiter HR Services Ltd. Alapító és Ügyvezető Igazgató

ex-Uniqa Head of HR

ex-AVL Head of HR & Communication

15+ év HR felsővezetői tapasztalatát többek között az Uniqa, az Evosoft és az AVL magyarországi leányvállalatainál szerezte. Jelenleg saját HR tanácsadó cégét vezeti, ahol jelöltélmény méréssel foglalkozik. Célja, hogy az álláskeresők értékeléseit gyűjtő, adat-alapú folyamatfejlesztő eszközök segítségével pozitív változás következzen be a vállalatok és a fejvadászok jelölt kommunikációjában. Az agilitás és a digitális HR folyamatok elkötelezettje.

ESG Hungary Plc. Alapító,

Ex-4iG Minőségbiztosítás és folyamatfejlesztés vezető,

Ex-MKB Bank Stratégiai kapcsolatok és B2C lojalitás vezető,

Ex-Magyar Posta Lakossági Hűségprogram vezető

ESG/ Vállalatirányítás

dr. Balásfalvi-Kiss András

András tapasztalt szakértő a fenntarthatóság és társaságirányítás területén. Az ESG Hungary Plc. alapítója és vezetője, ahol elsősorban ESG tanácsadásra és mentoringra koncentrál. Korábban a 4iG Nyrt. Csoportszintű Társaságirányítási igazgatójaként és Minőségbiztosítási vezetőjeként dolgozott, ahol a csoport ESG stratégiájának kialakításában és fenntarthatósági jelentéseiben játszott kulcsszerepet. MKB Bank Nyrt.-nél a Stratégiai Kapcsolatok és B2C Lojalitás vezetőjeként, valamint a Magyar Posta Zrt.-nél a Lakossági Hűségprogram vezetőjeként szerzett jelentős tapasztalatokat ügyfélkapcsolatok és digitális transzformáció terén. GRI Certified Sustainability Professional minősítéssel és jogi szakvizsgával rendelkezik.

ex-General Electric Senior Manager/ Finance

ex-KPMG Audit Manager

Tapasztalatát és nemzetközi pénzügyi, számviteli tudását könyvvizsgálóként alapozta meg Magyarországon, Svájcban és Angliában. Több kis- és közepesméretű, valamint globális vállalat pénzügyi auditjának kivitelezésében vett részt elsősorban a termelő-, szolgáltató- és gyógyszeripar területén. Több szervezeti, folyamat és rendszer transzformációs projektet tervezett és menedzselt, komoly tapasztalat változás menedzsmentben.

Simon Erika

Pénzügy /Változás- és Projektmenedzsment

CoinCash Payments LTD. - Head Of Finance

ex-MagNet Bank CFO

Pénzügy / Kontrolling

Turján Ildikó

Ildikó a Deutsche Bankban kezdte a karrierjét; ez a közel tíz év kiváló lehetőséget biztosított számára széles körű, nemzetközi szakmai tapasztalatok megszerzésére. Ezt követően egy magyar kisbank controlling, majd később pénzügyi területét vezette több mint tíz éven át. Pénzügyi igazgatóként részt vette a bank stratégiai döntéseinek támogatásában és több sikeres, és a bank életében meghatározó akvizícióban is jelentős szerepet vállalt. Részt vett a bank 2018-as IFRS(Nemzetközi Számviteli Sztenderdek) bevezetésében, amely kihívást és egyben sikert is jelentett mind szakmailag, mind emberileg számára.

Sándor P. Béla

Stratégia / Digitalizáció

ex-CISCO GLOBAL Director/GM Vertical Cloud Solutions

Digitális üzleti transzformáció tanácsadó és tréner, aki digitális üzleti stratégia, termék/szolgáltatás fejlesztés, munkaerő transzformáció és digitalizálás témákban hozzájárul ügyfelei üzleti sikeréhez. Béla hosszú évekig felső menedzsment pozíciókat töltött be nagy multinacionális cégeknél Amerikában és Európában. Több globális, üzleti egységet létrehozott a Cisco Systemsnél. Tanácsadói ügyfelei közé számít néhány olyan nagyvállalatot, mint például a Cisco, Bertelsmann és Toys „R” Us és olyan telekom szolgáltatókat, mint a Verizon, Telkom South Africa és Deutsche Telekom.

Szányel Zoltán

Korposzkóp Kft. Managing Director

ex-ALD CFO és Deputy MD

20 év magyarországi és nemzetközi ügyvezető és pénzügyi igazgatói és folyamat-auditori tapasztalatot szerzett gyártó - kereskedő cégeknél (Cereol, Beghin-Say – élelmiszeripar, Exir – gépgyártás, Bayer, BASF – vegyipar), illetve média szolgáltató (Expressz, RTL) és pénzügyi - finanszírozási (ALD Automotive) területen. 2007 óta saját vállalkozásában fő tevékenysége a KKV szereplők igényei alapján a nagyvállalati megoldások testreszabása és működésbe építése – különös tekintettel a 3 - 50 fős és 100M - 5 Mrd árbevételű cégek vezetés-működtetés fejlesztésére.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik digitális transzformáció, szervezeti fejlesztés és innovatív vállalati kultúra kialakításában. Korábban a Wolters Kluwer magyar leányvállalatát vezette, majd a Global Innovations területet irányította Hollandiában. Jelenleg egy KKV-kat segítő környezeti fenntarthatósági szoftverszolgáltató cég, az Ecolyze.com alapítója és ügyvezetője. Hitvallása, hogy egy cég csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha képes olyan innovatív kultúrát kialakítani, amely folyamatosan megkérdőjelezi saját működését és maga keresi a megújulási lehetőségeket.

Tóth Gábor

Stratégia / Pénzügy

Stratégia / Digital

PALFINGER AG Global Head of Digital Platforms

ex-Wolters Kluwer Global Innovations Director

Ecolyze CEO, Founder

Stratégia / Értékesítés

Novumis Tulajdonos és Ügyvezető Igazgató

ex-Delivery Hero/ Netpincér/ foodpanda ker. vezérigazgató

ex-British American Tobacco General Manager, Bulgaria

Lendvay Balázs

Az elmúlt 15-20 évben Európa különböző nemzeti és regionális piacain dolgozott. A British American Tobacco színeiben 10 országban a CEO-kkal, CCO-kkal és CMO-kal együttműködve Route to Market Managerként dolgozott. 2016-ban a "2020 Digital Transformation Programme" egyik vezetője volt Londonban, így felelve az egész vállalat kereskedelmi digitális transzformációjáért. Majd 2017 és 2019 között CEO-ként 900 emberért, több mint 500 millió euró árbevételért felelt Bulgária legnagyobb disztribútoránál. 2020 májusában lett a berlini székhelyű, ételkiszállítással foglalkozó Delivery Hero magyarországi (foodpanda) kereskedelmi vezérigazgatója.

Kovács Viktor

CEO, Arthur Bergmann Építőipari Holding Kft.

ex K&H marketingvezető,

ex Paks Ipari Park Zrt. stratégiai igazgató

MINNOBIZ Information Technology Consultant, owner

ex-RR Donnelley ITmanager Europe

Viktor az Arthur Bergmann Építőipari Holding Zrt. vezérigazgatója, valamint több KKV vállalkozás pénzügyi/gazdasági vezetői pozícióját tölti be. Saját, KKV akvizíciókkal és pénzügyi tanácsadással foglalkozó cég tulajdonosa. Előtte, több mint 20 évig banki/pénzügyi területen dolgozott. Hivatalos munkája mellett szekszárdi szőlőtermesztőként is tevékenykedik, előtte többek között a Paks2 külső fejlesztéséért felelős vállalat stratégiai igazgatója, a K&H Bank Marketing üzletfejlesztési és a Budapest Bank értékesítés támogatási vezetője volt. Banki pályafutása során 20 évet KKV-kal foglalkozott, ebből 15 évet vezetőként töltött el.

István 10 éven keresztül vezette az RR Donnelley amerikai nagyvállalat magyarországi, majd később európai üzletágának informatikai szervezetét. Ez idő alatt számos projektet irányított szoros együttműködésben az üzlettel. Munkája során több vállalati integrációs projektben, új európai telephelyek elindításában - köztük zöldmezős beruházásban - és akvizícióban vett részt. Mélyreható tapasztalata van üzleti tervek, stratégiák, működési és beruházási költségvetések készítésében és végrehajtásában is. Jelenleg főként KKV-knak nyújt stratégiai és működéshez kapcsolódó tanácsadást.

Margl István

Stratégia / Pénzügy

Stratégia / IT-digital

ex-MÁV Beszerzési igazgató

ex-Bombardier Transportation director

ex-Citroën Hungária Kft. director

Projektmenedzsment / Változásmenedzsment

Pécs László

25 éves közép- és felsővezetői tapasztalatokkal rendelkezem az autóipar, valamint a vasútipar szektorokban. 1997-től vezetek hazai és nemzetközi szervezeteket és projekteket kereskedelemi, gyártási, szervizelési, logisztikai és beszerzési területeken. Főbb szakmai területeim: változásmenedzsment, projektmenedzsment, valamint kockázatmenedzsment. Végzett gazdasági konfliktuskezelési mediátor vagyok. 2009-ben a Magyar Logisztikai-Beszerzési és Készletezési Társaság Év Beszerzési Menedzserének választottak. Tagja vagyok a Magyar Projektmenedzsment Szövetségnek, Magyar Logisztikai-Beszerzési és Készletezési Társaságnak, a Beszerzési Vezetők Klubjának, HTE Projektmenedzsment Szakosztálynak, valamint a MediKlaszternek.

ex-Johnson Electric Production Manager

Lean Manufacturing Expert

Gyártás / Operations

Pető Zoltán

Több mint 25 éves felsővezetői gyakorlattal rendelkezik multinacionális cégeknél a termelés, logisztika, minőségbiztosítás és projekt menedzsment területén. 2020- ig az Integer Holding amerikai tulajdonú multinacionális vállalat termelésvezetőjeként felelős a gyógyászati eszközök gyártásáért és értékesítésért.Korábban a Johnson Electric, Euro Pool System, Sylvan Hungária Zrt., PepsiCo Snacks, Amstel Sörgyár Rt. vállalatoknál dolgozott operációs és termelési területen. Nagy tapasztalattal rendelkezik logisztikai és élelmiszeripari (FMCG) területeken.

KUKA, Vezérigazgató

ex-Procter & Gamble – Európai gyártástervezési- és minőségügyi vezető

Móró István

Gyártás / Projektmenedzsment

István több mint 21 év tapasztalatot szerzett a Procter & Gamble vállalatnál gyártási vonalon. Az utóbbi években regionális manufacturing vezetőként dolgozik. HR vezetőként is dolgozott ugyanitt. Nagy tapasztalattal rendelkezik FMCG és Lean, valamint gyártási és minőségbiztosítási területeken.

Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?

Kapcsolatfelvétel

Add meg adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot!